Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI KOZA PROTON LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PROTON LEMEZKÁLYHA
496 530 Ft

KRATKI KOZA PROTON LEMEZKÁLYHA

KRATKI KOZA PROTON LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PROTON LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PROTON LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PROTON LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PROTON LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PROTON LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PROTON LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PROTON LEMEZKÁLYHA

Műszaki adatok


Teljesítmény: 8 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 6-9 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 82 %
CO Kibocsátás: 0,08 %
Füstgáz hőmérséklet: 255 Celsius
Súly: 143 Kg
Maximális hasábméret: 300 mm
Anyaga: acél, 
Tűzelőanyag típusa: keményfa
Zárt égésterű.
496 530 Ft
Részletek

A PROTON egy egyszerű formájú, önálló acél tűzhely, amely nagyszerű megoldás azoknak, akik valódi melegséget szeretnének egy otthoni máglya, de nincs nagy helyük. A modern műszaki megoldások garantálják a gazdaságos és ökológiai égést.

 

MODERN DESIGN

A tágas elülső szélvédő nagy égési kamrával kombinálva jelentősen befolyásolja a tűz vonzó látását.

A robusztus, modern fogantyú megkönnyíti az ajtó szoros bezárását. Ennek az eszköznek köszönhetően tökéletes lesz a rekonstrukcióval rendelkező otthonok számára.

A kályha felső részén található praktikus polc kávéval vagy teával melegítheti a csészét. Az illóolajok elhelyezése ezen a helyen az illat teljes választékát fogja felszabadítani.

 

ÖKOLÓGIAI BESZERELÉS

A készülék megfelel az Ecoprojekt és a BImSchV 2 követelményeinek , amely meghatározza a maximális CO emissziót.

 

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

A hatékonyabb égés és a hosszabb hőmérséklet-karbantartás az Acumotte égéstérének béléséből, egy hőenergiás anyagból ered, amely növeli a kemence hőmérsékletét.

A tüzelőanyag-részecskék utólagos égése két kipufogógáz-rendszernek köszönhető, amelyek kibővítik a kipufogógázok útját. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia hatékonyabb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe.

A beépített 100 mm-es levegőbevezető csatlakozásnak köszönhetően a patronból levegőt szállítanak kívülről. A bevezető a hátsó vagy alsó tűzhelyhez csatlakoztatható. Beállítása az ajtó alatt található egyik szabályozó által beállított fojtószelep segítségével történik, amely kizárja a hibás használat során fellépő hibákat. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és meghibásodás nélkül működik.

A patron háromszoros szellőztető rendszert használ az égéstérben. Az elsődleges levegő, amely megkönnyíti a fűtést, a rács alatt kerül szállításra. A másodlagos levegő - amely biztosítja az ökológiai égést - a hátsó fal nyílásain keresztül történik.

Ezenkívül a kemencében egy tiszta szélvédő rendszer (légfüggöny) van, azaz a kandalló oldalán található csatornarendszeren keresztül közvetlenül az üvegbe áramlik a levegő. Ily módon oxigént adagolunk az égéstér felső részébe, amelyben a fa égéséből származó gázok égnek, ami továbbá korlátozza a káros CO kibocsátását a légkörbe.

 

BIZTONSÁG A legmagasabb szinten

A PROTON hőálló kerámiákkal van felszerelve, amelyek ellenállnak a 660 ° C-ig terjedő hőmérsékletnek. Az általunk kínált üveg a minőség és a biztonság szempontjából tanúsított.

A betét teste és elülső része kiváló minőségű acélok ellenáll a magas hőmérsékletnek. Ez biztosítja a teljes szerkezet stabilitását.

A nemesgáz védőburkolatban készült szilárd hegesztéseknek köszönhetően az eszköz kiváló tömítettsége biztosított. Az acél elemeket a modern eszközökkel lézervágják, majd CNC hajlító gépeken hajlítják.

 

Kényelmes felhasználás

A kemence speciálisan profilozott alsó lemezt használ, amely az Acumotte-ból készült, ami csökkenti a kandallót, amelynek köszönhetően az égéstér mélyebb és több fát tartalmaz.

A fogantyú speciális perforált kialakítása megvédi a túlzott fűtést, ami befolyásolja a kandalló használatának magas kényelmét.

A kályha könnyen eltávolítható a levehető rács és a hamu felhalmozódó tartályának köszönhetően.

Az üvegezés tisztán marad a benne használt tiszta üvegrendszernek köszönhetően. A légfüggöny elválasztja az üveget a tűzhelytől. Ennek köszönhetően nem piszkos.

A PROTON-nak lehetősége van arra, hogy a készülék felső és hátsó részén egy füstelvezető nyílást telepítsen, ami megkönnyíti a telepítést.

A kandalló alatt van egy további, zárt kamra, amelyben a bemeneti csatlakozó rendszer rejtve van. Az ajtó kinyitása a kattintásos kattintáson alapul, amely nem igényel további fogantyút.

 

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ743307ja
Tömeg
143 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!