Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA
KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA
641 430 Ft

KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA

KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA
KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA
KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA
KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA
KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA
KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA
KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA
KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA

Műszaki adatok


Teljesítmény: 8 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 6-9 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 82 %
CO Kibocsátás: 0,08 %
Füstgáz hőmérséklet: 255 Celsius
Súly: 143 Kg
Maximális hasábméret: 300 mm
Anyaga: acél, 
Tűzelőanyag típusa: keményfa
Zárt égésterű.
641 430 Ft
Részletek

Az EPSILON egy egyszerű formájú, önálló acélkemence, amely kiváló megoldás azoknak, akik otthoni tűz valódi melegségét akarják, de nincs nagy helyük. A modern műszaki megoldások garantálják a gazdaságos és ökológiai égést.

 

MODERN DESIGN

A tágas szélvédő és egy nagy égési kamra kombinálva jelentősen befolyásolja a tűz vonzó látását.

A szilárd modern ajtófogantyú megkönnyíti az ajtó szoros bezárását. Ennek köszönhetően a készülék kiválóan alkalmas rehabilitációs otthonokba.

A sütő felső részén található praktikus polc felhasználható egy csésze kávé vagy tea melegítéséhez. Az illóolajok ezen a helyen történő elhelyezése viszont az illatanyagok teljes skáláját felszabadítja.

 

ÖKOLÓGIAI ÉGÉS

A készülék megfelel a környezetbarát tervezés követelményeinek és a maximális szén-dioxid-kibocsátást meghatározó BImSchV 2 szabványnak .

 

Maximális energiafelhasználás

A hatékonyabb égés és a hosszabb hőmérsékleti fenntartás a TERMOTEC égési kamra burkolatának köszönhető, amely hőkezelő anyag növeli a kemence hőmérsékletét.

A tüzelőanyag-részecskék utóégetése a két kipufogógáz-rendszernek köszönhető, amely kiterjeszti a kipufogógáz-utat. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia jobb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok légköri kibocsátását.

A levegőt a betétről kívülről táplálja a beépített 100 mm-es bemeneti csatlakozónak köszönhetően. Maga a szívócső hátulról vagy alulról a kemencéhez csatlakoztatható. Ennek beállítását az ajtó alatt található egyik szabályozóval felszerelt fojtószelep segítségével végezzük, amely kizárja a nem megfelelő használat hibáit. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és problémamentesen működik.

A betét hármas égéskamra szellőzőrendszert használ. Az elsődleges levegő, amely megkönnyíti a fa gyulladását, a rács alá kerül. A másodlagos levegőt - az ökológiai égéshez - a hátsó falon lyukakkal látják el.

Ezenkívül a kemencenek tiszta üvegrendszere van (légfüggöny), vagyis a levegőt közvetlenül az üvegbe továbbítják a kandalló oldalán elhelyezkedő csatornák rendszerén keresztül. Ilyen módon az oxigént az égési kamra felső részébe juttatják, ahol a faégetési folyamat során keletkező gázok égése megtörténik, ami tovább csökkenti a káros CO kibocsátását a légkörbe.

 

BIZTONSÁG a legmagasabb szinten

Az EPSILON hőálló kerámiákkal van felszerelve, amelyek 660 ° C-ig ellenállnak. Az általunk kínált üveg minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A betét testének és elülső részének ellenáll a magas hőmérsékletnek, kiváló minőségű acél használata miatt. Ez biztosítja a teljes szerkezet stabilitását.

A készülék kiváló tömítettségét a nemesgáz-pajzsban készített szilárd varratok biztosítják. Az acél elemeket modern berendezéssel lézerrel vágják le, majd CNC-hajlító gépekre hajlítják.

 

KÉNYELMES HASZNÁLAT

A sütő speciálisan profilozott, TERMOTECből készült fenéklemezt használ, amely leengedi a kandallót, amelynek köszönhetően az égési kamra mélyebb és nagyobb mennyiségű fát tartalmaz.

A speciális perforált fogantyú kialakítás megvédi a túlzott hevítést, amely befolyásolja a kandalló magas használatának kényelmét.

A kályha könnyen tisztán tartható, köszönhetően a kivehető rostélytól és tartálytól, amelyben a hamu felhalmozódik.

A betét üvege tiszta marad a benne használt tiszta üvegrendszernek köszönhetően. Légfüggöny választja el az üveget a tűztérről. Ennek köszönhetően nem szennyeződik.

Az EPSILON lehetősége van egy kipufogócsonk felszerelésére mind a készülék felülről, mind hátulról, ez megkönnyíti a telepítést.

A kandalló alatt van egy további zárható kamra, amelyben a szívócsatlakozó rendszer el van rejtve. Az ajtó kinyitása a click-clack rendszeren alapszik, amely nem igényel kiegészítő fogantyút.

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ471623jd
Tömeg
143 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!