Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI KASETA ARKE 75 KANDALLÓBETÉT
KRATKI KASETA ARKE 75 KANDALLÓBETÉT
540 030 Ft

KRATKI KASETA ARKE 75 KANDALLÓBETÉT

KRATKI KASETA ARKE 75 KANDALLÓBETÉT
KRATKI KASETA ARKE 75 KANDALLÓBETÉT
KRATKI KASETA ARKE 75 KANDALLÓBETÉT
KRATKI KASETA ARKE 75 KANDALLÓBETÉT
KRATKI KASETA ARKE 75 KANDALLÓBETÉT
KRATKI KASETA ARKE 75 KANDALLÓBETÉT

Műszaki adatok:

 

Teljesítmény: 8 kw,

Fűtési teljesítmény tartománya: 4-11 KW

Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm,

Hatásfok: 83 %,

Co kibocsátás: 0,1%,

Kimenő füstgáz hőmérséklete: 171 Celsius,

Súly: 115 kg,

Maximális hasábméret: 300 mm,

Anyaga: 4 mm-s acél.

540 030 Ft
Részletek

Az ARKE kazetta egy zárt kandalló típus, amely a meglévő nyitott kandallókba van beépítve. Az egyszerű és elegáns megjelenés kiváló fűtési paraméterekkel jár együtt. Ráadásul tiszta üvegrendszerrel rendelkezik, amely egy külön tartály mellett segít tisztán tartani. 

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

Hatékonyabb égés és hosszabb karbantartás a tüzelőanyag-kamrában az Acumotte kerámia anyaggal, amely felhalmozja a hőt és növeli a hőmérsékletet a kemencében.

Teljesen égés a poron, ami a kipufogóútvonalat meghosszabbító deflektornak köszönhető. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja a jobb energiafelhasználást. Ez minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe.

A kazetta az égéstér alatt található turbinákkal van felszerelve. A készüléknek három szintje van a ventilátor vezérlésének. Három lehetőség közül választhat:

0-as pozíció - a turbinák automatikusan bekapcsolódnak, és csökkentett sebességgel működnek, amikor az érzékelő 50 ° C-os hőmérsékletet ér el. (Az érzékelő a gép elején található hamutartó alatt található)

Az 1. pozíció - a turbinák folyamatosan, csökkentett sebességgel működnek, függetlenül a kazetta működésétől,

2. pozíció - a turbinák folyamatosan teljes sebességgel működnek, függetlenül a kazetta működésétől.

A turbinák felelősek az egység légáramlásának kényszerítéséért, hogy a hő hatékonyabban kerüljön a környezetbe.

Levegőbeállítás - úgynevezett „légfüggöny” egy olyan mechanizmussal történik, amelyet a betétajtók fölé szereltek fel. A mechanizmus nyitása lehetővé teszi, hogy a levegő belépjen a betétbe a felső részébe, ahol a faégetés során keletkező gázok égése történik. Ez lehetővé teszi a káros CO kibocsátásának jelentős csökkentését a légkörbe. A léc felé irányított levegő "lebeg" az üveget a tűz és a füst eltávolításával. Ez jelentősen csökkenti a korom lerakódását az üvegen, így tiszta marad.

Ezenkívül friss levegőbevezetővel szerelheti be a levegőt a kandallóbetétbe. Ebből a célból meg kell vásárolni egy bemeneti csonkot és egy speciálisan kialakított hamutartót . A bemenet csatlakoztatásának lehetősége csak a 2018. május 1. után gyártott kandallóbetétekre vonatkozik.

BIZTONSÁG A legmagasabb szinten

A betét elülső része 800 ° C-ig tartó hőálló kerámiával van ellátva. Mi általunk kínált üveg tanúsított minőség és biztonság.

A betét teste és elülső része kiváló minőségű acél használatával ellenáll a magas hőmérsékletnek.

Kitűnő tömítettség az árnyékolt nemesgázban készült szilárd hegesztésnek köszönhetően. Az acélelemeket lézerrel vágják a modern felszerelések segítségével, majd a CNC hajlítókra hajlítanak.

Kényelmes felhasználás

A betét tisztítása egyszerűbb a beépített hamutrács és a hamu felhalmozódásának köszönhetően.

Csökkent koromlerakódás tiszta üvegrendszeren (légfüggöny). A légfüggöny elválasztja az üveget a kamrától, köszönhetően, hogy az üveg nem piszkos, és több hőt bocsát ki a szobába.

MODERN DESIGN

A betétnek egyedülálló dekoratív üvege köszönhetően elegánsnak és modernnek tűnik. Az ilyen megoldás vizuálisan megnöveli a betét elejét, és hangsúlyozza a tüzet.

A betét ajtója kényelmes fogantyúval rendelkezik.

ÖKOLÓGIAI BESZERELÉS

Az egység megfelel a környezetbarát tervezési szabványok és a BImSchV 2 szabvány korlátozásainak , amelyek meghatározzák a maximális CO emissziót.

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ284961ja
Tömeg
115 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!