Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI AQUARIO M/12/PW/W/DG VÍZTERES KANDALLÓBETÉT
KRATKI AQUARIO M/12/PW/W/DG VÍZTERES KANDALLÓBETÉT
808 690 Ft

KRATKI AQUARIO M/12/PW/W/DG VÍZTERES KANDALLÓBETÉT

KRATKI AQUARIO M/12/PW/W/DG VÍZTERES KANDALLÓBETÉT
KRATKI AQUARIO M/12/PW/W/DG VÍZTERES KANDALLÓBETÉT
KRATKI AQUARIO M/12/PW/W/DG VÍZTERES KANDALLÓBETÉT
KRATKI AQUARIO M/12/PW/W/DG VÍZTERES KANDALLÓBETÉT

Műszaki adatok


Teljesítmény: 12 kW
Víztér oldali teljesítmény: 8 kw
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 180 mm
Hatásfok: 86%

Maximális üzemi nyomás: 2 bar

Víz kapacitás: 47 liter 

CO Kibocsátás: 0,09%
Füstgáz hőmérséklet: 185 Celsius
Súly: 210 Kg
Maximális hasábméret: 350 mm
Anyaga: 5 mm-s acél
808 690 Ft
Részletek

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

Az AQUARIO betét egy vízköpenyes eszköz, amely kettős acélfalból készült testet tartalmaz. A köztük lévő tér tele van vízzel, amely hőt kap és átadja a fűtési rendszernek. A kandallót az égéstér és a hosszabb hőmérséklet-karbantartás jellemzi, mivel az égéstér az Acumotte béléscsillapító anyag, amely a kemence hőmérsékletét növeli. A patronban a megnövekedett hőcserélő felület a beépített lángok és a magas füstgáz miatt van. Zöldebb égés a két kipufogó rendszerének köszönhetően, amelyek használata kibővíti a kipufogóútvonalat.

Kétdimenziós füstgázszabályozás: felső kémény, amely lehetővé teszi a kéményhuzat beállítását; alsó terelőlap, lehetővé teszi a kéményhuzat beállítását, az újratöltést a tüzelési állapotból az üzemi állapotba kapcsolva.

A kemence kamra szellőztető rendszerét kizárólag kívülről hajtják végre, az elsődleges és másodlagos levegőt az égéstérbe táplálva. Alapvetően a patron 125 mm átmérőjű levegőbevezetővel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy friss levegőt tápláljon a kemencébe az épületen kívül. A levegő elválasztása a kemence alsó lapja alatti terekben történik. A levegőt egy olyan csatorna biztosítja, amely az alsó lemez szintjén helyezkedik el a kerítéshez, amely a teljes hosszában lyukrendszerrel van ellátva. Ez hozzájárul a köteg égési körülményeinek javításához. Az égés egyenletesen történik a kandalló teljes szélességén. A patronban lévő égés intenzitását a patron ajtajának alatti mechanizmus szabályozza.

A hozzájárulás egy légfüggöny, úgynevezett tiszta üvegrendszer, levegőbevezetés nélkül a szobából. Ez az üveg különleges levegőztetése, amely lehetővé teszi, hogy tiszta legyen. A levegőt a beömlőnyíláson keresztül vezetik be, majd a készülék oldalain lévő speciális csatornákkal ellátják a kazetta tetején lévő kamrába. Ezután egyenletesen oszlik el az üvegen, melynek köszönhetően tiszta marad.

Az utóégető rendszer felelős a káros anyagok környezetbe történő kibocsátásának csökkentéséért és a hozzájárulás hatékonyságának növeléséért. Ennek a megoldásnak köszönhetően a betétek nagyon jó CO emissziós paramétereket érnek el (alacsony CO emisszió). 

BIZTONSÁG A legmagasabb szinten

A patron elülső része kettős hőálló kerámiával van ellátva, amely 800 ° C-ig tart. Az általunk kínált üveg a minőség és a biztonság szempontjából tanúsított.

A patronban található tekercs megvédi a kandallót a túlmelegedéstől (1/2 "bemeneti / kimeneti csatlakozó).

A kiváló minőségű acél használata miatt a kazetta teste és elülső része magas hőmérsékletnek ellenáll.

Kiváló tömítettség a nemesgáz védőburkolatban készült szilárd hegesztéseknek köszönhetően. Az acél elemeket a modern eszközökkel lézervágják, majd CNC hajlító gépeken hajlítják. 

MEGFELELŐ HASZNÁLATA

Nem juttatási hozzájárulás, van egy úgynevezett ez azt jelenti, hogy a tüzelőanyag finom hamuvá ég, ami a minimális mennyiség. Az így kapott hőenergiát maximálisan használják.

A tiszta szélvédő (légvezető) révén a koromozás korlátozása.

Az állítható lábaknak köszönhetően különböző rögzítési körülmények között használható. 

MODERN DESIGN

A vízegység beépített hozzájárulása nem tér el a tipikus légi járuléktól. Ez csak az utóbbi előnyeit szélesíti azzal a lehetőséggel, hogy a kandallót a központi fűtési rendszerhez csatlakoztatják

Az kandallóbetét egy dekoratív üveggel van felszerelve, melynek köszönhetően elegáns és modern. Ezen túlmenően az oldat használata vizuálisan növeli a betét elejét.

A betét elegáns és kényelmes fogantyúval van ellátva.

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ678037ja
Tömeg
210 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!