Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI KOZA AB/S/2 FEKETE KERÁMIA OLDALLAL
KRATKI KOZA AB/S/2 FEKETE KERÁMIA OLDALLAL
1 100 390 Ft

KRATKI KOZA AB/S/2 FEKETE KERÁMIA OLDALLAL

KRATKI KOZA AB/S/2 FEKETE KERÁMIA OLDALLAL
KRATKI KOZA AB/S/2 FEKETE KERÁMIA OLDALLAL
KRATKI KOZA AB/S/2 FEKETE KERÁMIA OLDALLAL
KRATKI KOZA AB/S/2 FEKETE KERÁMIA OLDALLAL
KRATKI KOZA AB/S/2 FEKETE KERÁMIA OLDALLAL

Műszaki adatok


Teljesítmény: 10 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 6-12 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 80 %
CO Kibocsátás: 0,09 %
Füstgáz hőmérséklet: 280Celsius
Súly: 180 Kg
Maximális hasábméret: 500 mm
Anyaga: Acél
Tüzelőanyag típusa: keményfa
5 év gyártói garancia
1 100 390 Ft
Részletek

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

A tűzhely belseje Acumotte-val van bélelve, amely tökéletesen ellentétben áll a tűzhellyel, és modern megjelenést kölcsönöz.

A por teljes égése a két bevezetésnek köszönhetően, amely kiterjeszti a füstelvezetési pályát. Ez a folyamat növeli az égetés hatékonyságát és garantálja a jobb energiafelhasználást. Csökkenti a káros anyagok légkörbe jutását is. A füstcső csonkhoz hasonlóan a deflektorhoz hasonlóan működő membrán is felszerelhető, ami tovább javítja a készülék hatásait.

A beépített 125 mm-es külső beömlőnyílásnak köszönhetően az elsődleges levegő a betétbe kerül. A betétnek hátlapján egy fedőlemez és egy lyuk van az alapban. Ennek köszönhetően a felhasználó kiválaszthatja, hogyan csatlakoztassa a külső légkészletet. A levegő beállítása egy fojtószelep segítségével történik, amelyet egy, az ajtó alá helyezett szabályozó állítható be. Ez a megoldás megakadályozza a helytelen használatát. Az egész mechanizmus csendesen és hibátlanul működik.

Ebben a betétben az égéskamra hármas levegős rendszere van. Az elsődleges levegőt, amely lehetővé teszi a tűz beállítását, a rács alatt szállítható. A másodlagos levegő - gazdaságos és ökológiai égetést a hátsó falon lévő lyukak biztosítják.

Ez a betét továbbá tiszta üveges rendszerrel (légfüggöny) van ellátva, így a levegőt közvetlenül a kandalló oldalán található csatornarendszeren keresztül szállítják az üveghez. Ily módon az égéskamra felső részébe oxigént szállítanak, és a fa égése során keletkező gázok utóégése következik be. Ugyanakkor csökkenti a káros CO-kibocsátást a légkörbe. 

BIZTONSÁG A LEGFONTOSABB

Az AB 2 hőálló kerámiával rendelkezik, amely 800 ° C-ig tart. Az általunk kínált üveg minősített minősége és biztonsága.

A tűzhely teste és elülső felülete kiváló minőségű acél használatával ellenáll a magas hőmérsékletnek. Ők biztosítják az egész szerkezet stabilitását is.

Kiváló tömörség az árnyékolt nemesgázban készült szilárd hegesztésnek köszönhetően. Az acélelemeket lézervágásnak vetik alá a korszerű berendezések segítségével, majd CNC hajlítókkal hajlítják. 

Kényelmes használat

A mozgatható rácsos hamuzól tisztántartását teszi lehetővé.

A betét üvegezése tiszta marad a tiszta üvegrendszernek köszönhetően. A légfüggöny elválasztja az üveget a kamrától. Tehát nem piszkos.

A kandalló alatt van egy további zárható kamra, ahol a külső levegő beömlő rendszer el van rejtve. A fennmaradó helyet például egy bizonyos mennyiségű fa tárolására használhatja. Az ajtó kinyitása olyan nyitó-nyitó rendszeren alapul, amely nem igényel további fogantyút. Ezáltal az egész egység koherens testet képez. 

MODERN DESIGN

Retro stílusterv - nagy formátumú fényes csempe.

A tágas első üveg a nagy tüzelőtérrel kombinálva jelentősen befolyásolja a tűz vonzó látványát.

 

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ544658jd
Tömeg
180 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!