Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI KASETA ARKE 95
KRATKI KASETA ARKE 95
608 980 Ft

KRATKI KASETA ARKE 95

KRATKI KASETA ARKE 95
KRATKI KASETA ARKE 95
KRATKI KASETA ARKE 95
KRATKI KASETA ARKE 95
KRATKI KASETA ARKE 95
KRATKI KASETA ARKE 95

Műszaki adatok:

 

Teljesítmény: 14 kw,

Fűtési teljesítmény tartománya:6-16,5 KW

Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 200 mm,

Hatásfok: 83 %,

Co kibocsátás: 0,1%,

Kimenő füstgáz hőmérséklete: 195 Celsius,

Súly: 154 kg,

Maximális hasábméret: 500 mm,

Anyaga: 4 mm-s acél.

608 980 Ft
Részletek

Az Arke kandallókazetta egyfajta zárt kandalló, amelyet a meglévő nyitott kandallókhoz vagy az egyes épületekhez szerelhetünk. Egyszerű és elegáns megjelenése kéz a kézben jár a nagyon jó termikus paraméterekkel. Ez egy tiszta üvegrendszerrel rendelkezik, amely a benne felhalmozódó hamu külön tartályával együtt segíti a készülék tiszta tartását.

Maximális energiafelhasználás

A hatékonyabb égés és a hosszabb hőmérsékleti fenntartás a TERMOTEC égési kamra burkolatának köszönhető, amely hőtároló anyag, amely növeli a kemence hőmérsékletét.

Az égő tüzelőanyag-részecskék a kipufogógáz-útvonal meghosszabbítójának köszönhetően. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja a jobb energiafelhasználást, és így minimalizálja a káros anyagok légköri kibocsátását.

A kazetta az égési kamra alatt elhelyezkedő turbinákkal van felszerelve. A készülék három fokozatú ventilátorvezérlést tartalmaz. Az egyik választásától függően:

0-helyzet - a turbinák automatikusan bekapcsolnak és csökkentett sebességgel működnek, amikor a hőmérséklet-érzékelő eléri az 50 ° C-ot. (Az érzékelő a hamutartó alatt, a készülék elején található)

1. helyzet - a turbinák folyamatosan csökkentett sebességgel működnek, függetlenül a kazetta működésétől,

2. helyzet - a turbinák folyamatosan teljes sebességgel működnek, függetlenül a kazetta működésétől.

A turbinák felelősek a légáramlás kényszerítéséért, amelynek köszönhetően a hő hatékonyan jut a környezetbe.

Légszabályozás, úgynevezett a légfüggöny a kemence ajtaja fölé felszerelt mechanizmussal készül. A mechanizmus kinyitása lehetővé teszi a levegő bejutását a betét felső részébe, amelyben a fa égéséből származó gázok égése megtörténik, ami csökkenti a káros CO kibocsátását a légkörbe. A kormánykerék felé irányított levegő „söpörte” az üveget, okozva a tűz és a füst eltávolítását tőle, ami jelentősen csökkenti a korom lerakódását, így tiszta marad. 

Ezenkívül a levegő külső levegőt szállíthat a hideg levegő bemeneti csatlakozójának felszerelésével. E célból meg kell vásárolni egy bemeneti csatlakozót és egy speciálisan adaptált hamutartót . A bemeneti csatlakoztatási lehetőség csak a 2018. május 1. után gyártott patronokra vonatkozik.

BIZTONSÁG a legmagasabb szinten

A betét eleje hőálló kerámiával van felszerelve, amely 660 ° C-ig képes ellenállni. Az általunk kínált üveg minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A betét testének és elülső részének ellenáll a magas hőmérsékleteknek, kiváló minőségű acél használata miatt.

Kiváló tömítettség, nemesgáz-árnyékolásban készült szilárd varratoknak köszönhetően. Az acél elemeket modern berendezéssel lézerrel vágják le, majd CNC-hajlító gépekre hajlítják.

KÉNYELMES HASZNÁLAT

A betét tiszta tartása könnyebb annak a rácsnak és tartálynak köszönhetően, amelyben a hamu felhalmozódik.

Ezen túlmenően a használt tiszta üvegrendszer miatt korlátozott korom keletkezik. Légfüggöny választja el az üveget a tűztérről. Ennek köszönhetően nem szennyeződik.

MODERN DESIGN

Fel van szerelve egyetlen, dekoratív üvegtáblával, amelynek köszönhetően elegáns és modern. Ennek a megoldásnak az alkalmazása optikailag megnöveli a betét elejét és hangsúlyozza a tűz látását.

A bejárati ajtó kényelmes fogantyúval van felszerelve.

ÖKOLÓGIAI ÉGÉS

A készülék megfelel a környezetbarát tervezés követelményeinek és a maximális szén-dioxid-kibocsátást meghatározó BImSchV 2 szabványnak .

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ556570ja
Tömeg
154 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!