Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI KASETA ARKE 95
KRATKI KASETA ARKE 95
689 140 Ft

KRATKI KASETA ARKE 95

KRATKI KASETA ARKE 95
KRATKI KASETA ARKE 95
KRATKI KASETA ARKE 95
KRATKI KASETA ARKE 95
KRATKI KASETA ARKE 95
KRATKI KASETA ARKE 95

Műszaki adatok:

Teljesítmény: 14 kw,

Fűtési teljesítmény tartománya:6-16,5 KW

Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 200 mm,

Hatásfok: 83 %,

Co kibocsátás: 0,1%,

Kimenő füstgáz hőmérséklete: 195 Celsius,

Súly: 154 kg,

Maximális hasábméret: 500 mm,

Anyaga: lemez, acél

Méretek cm: szélesség 102,00 magasság 62,00 mélység 47,00

689 140 Ft
Részletek

Az Arke egy olyan kandalló kazetta, amelyet a normál beépítés mellett, a meglévő nyitott kandallókhoz is használható. 

Van még egy régi nyitott kandallója, amely sürgős felújításra szorul? Nem probléma, mert a Kratki KASETA/ARKE/95 kandallóbetét egyszerűen behelyezhető a meglévő égéstérbe. Még az is lehet, hogy a régi kéményt tovább lehet használni. Ha kívánja, a Kratki KASETA/ARKE/95 kandallóbetétből egy teljesen új kandalló is építhető. 

A tűz megfelelő megjelenésével biztosítjuk a fény játékát, ami hozzájárul a meleg otthonos légkörünk kialakításához. A tiszta üveg rendszerünk pedig segít, hogy ne szennyeződjön korommal vagy más szennyeződéssel a használat során. A Kratki KASETA / ARKE / 95 kandallóbetét keret nélküli, ún. DECO üveggel rendelkezik ami mind a négy oldalán fekete nyomtatott oldalsó szegéllyel rendelkezik. Ettől a tűztér nem csak modern lesz, hanem biztosítja azt is, hogy minden figyelem a tűzre összpontosítson.

A kandallóbetét turbinákkal rendelkezik, amelyek az égési kamra alatt helyezkednek el. Felelősek a megfelelő légkeringés biztosításáért az égéstérben és a hő folyamatos leadásáért a helyiségbe. Ezek fokozatonként állíthatóak, a 0. fokozat azt jelenti, hogy a turbinák automatikusan bekapcsolnak, amikor az érzékelő 50°C-ot érzékel, és csökkentett fordulatszámon működnek. A másik két fokozat a hőmérséklettől függetlenül, csökkentett fordulatszámon vagy teljes teljesítményen működik.

A 14 kilowatt névleges hőteljesítményével ez a kandalló egy nagyobb helyiséget is gyorsan felfűthet. A Kratki KASETA/ARKE/95 kandallóbetétnek pedig nem is kell sok tüzelőanyag, mert 83%-os hatásfokának köszönhetően tisztán és hatékonyan működik. Ez jót tesz a környezetnek és a pénztárcának is. Az ajtó zsanérja a kandalló bal oldalán található. A kandallóbetét tűzterét nagyra méretezték, így akár 50 centiméter hosszúságú rönkök is elégethetők benne. A tisztítás gyors és egyszerű a hamutartó fióknak és a hamurácsnak köszönhetően.

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ556570je
Tömeg
154 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!