Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI JUNO  HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA FEHÉR
KRATKI JUNO HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA FEHÉR
707 190 Ft

KRATKI JUNO HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA FEHÉR

KRATKI JUNO  HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA FEHÉR
KRATKI JUNO  HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA FEHÉR
KRATKI JUNO  HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA FEHÉR
KRATKI JUNO  HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA FEHÉR
KRATKI JUNO  HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA FEHÉR
KRATKI JUNO  HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA FEHÉR

Műszaki adatok


Teljesítmény: 12 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 6-16 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 75 %
CO Kibocsátás: 0,1 %
Füstgáz hőmérséklet: 320 Celsius
Súly: 200 Kg
Maximális hasábméret: 350 mm
Anyaga: rozsdamentes acél
Tüzelőanyag típusa: keményfa
5 év gyártói garancia
707 190 Ft
Részletek

A JUNO tökéletes megoldás a modern keretekbe épített, szabadon álló kályhák szerelmeseinek. Az egyszerű és elegáns megjelenés kéz a kézben jár, kiváló fűtési paraméterekkel . A kályha ideális nagy és kisebb helyiségekben is. A számos előnynek köszönhetően a befúvott levegő szabályozható a beépített légbeömlésnek köszönhetően. Az elegáns megjelenést dekoratív üveg biztosítja . Sőt, egy tiszta üvegrendszerrel rendelkezik , amely külön tartály mellett segít megőrizni a betétet.

 

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

A hatékonyabb égés és a hosszabb hőmérséklet fenntartása az égéskamra bélelésével, Acumotte kerámia anyaggal, amely hőt gyüjt és hőmérsékletet növeli az égéstérben. 

A por teljes égése a két elhajlásnak köszönhetően, amely kiterjeszti a füstkimeneti pályát. Ez a folyamat növeli az égetés hatékonyságát és garantálja a jobb energiafelhasználást. Csökkenti a káros anyagok légkörbe jutását is.

A beépített 125 mm-es külső beömlőnyílásnak köszönhetően az elsődleges levegő a betétbe kerül. A levegő beömlőnyílás a betét alján található. A betétnek hátlapján egy fedőlemez és egy lyuk van az alapban. Ennek köszönhetően a felhasználó kiválaszthatja, hogyan csatlakoztassa a külső légkészletet. A levegő beállítása egy fojtószelep segítségével történik, amelyet egy, az ajtó alá helyezett szabályozó állítható be. Ez a megoldás megakadályozza a helytelen használatát. Az egész mechanizmus csendesen és hibátlanul működik.

A másodlagos levegő beállítása - az úgynevezett "légfüggöny" a beillesztett ajtó fölötti mechanizmussal történik. A mechanizmus nyitása lehetővé teszi, hogy a levegő belépjen a betét felső részébe, ahol a faanyag égési folyamat során keletkező gázok égése megtörténik. Ez lehetővé teszi a káros CO2 kibocsátás jelentős mértékű csökkentését a légkörben. A palánk felé irányított levegő "söpörte" az üveget, ami a tüzet és a füstöt taszítja. Jelentősen csökkenti a korom lerakódását az üvegre, így tisztán marad.

BIZTONSÁG A LEGJFONTOSABB

A betét elülső része hőálló kerámia, mely 800 ° C-ig tart. Az általunk kínált üveg minősített minősége és biztonsága.

A betét teste és elülső felülete kiváló minőségű acél használatával ellenáll a magas hőmérsékleteknek.

Kiváló tömörség az árnyékolt nemesgázban készült szilárd hegesztésnek köszönhetően. Az acélelemeket lézervágásnak vetik alá a korszerű berendezések segítségével, majd CNC hajlítókkal hajlítják. 

Kényelmes használat

A betét tisztán tartása egyszerűbb a hamutartó rács és a hamu felhalmozódott tartályának köszönhetően.

Csökkentett koromlerakódás a tiszta üvegrendszer (légfüggöny) rendszerén keresztül. A légfüggöny elválasztja az üvegt a kamrától, köszönhetően, hogy az üveg nem piszkos, és többet bocsát ki a helyiségben. 

MODERN DESIGN

A betét különálló díszítő üveggel rendelkezik, köszönhetően elegáns és modern megjelenésnek. Ez a megoldás vizuálisan növeli a betét elejét és hangsúlyozza a tűz kilátását.

A betét ajtaja kényelmes fogantyúval rendelkezik.

5 év gyártói garancia.

 

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ391292jd
Tömeg
200 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!