Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

MCZ BOXTHERM 70 PELLET KANDALLÓ

MCZ BOXTHERM 70 PELLET KANDALLÓ
MCZ BOXTHERM 70 PELLET KANDALLÓ
MCZ BOXTHERM 70 PELLET KANDALLÓ
MCZ BOXTHERM 70 PELLET KANDALLÓ

60-80 % megtakarítás : A pellet magas hatásfokú égésének köszönhetően, 60-80 %-ot takaríthatunk meg pellettüzeléssel a hagyományos fatüzeléses tűzterekhez képest.

Kivehető tűztértest: A tűztértest kivehető a füstcsonk rendszeres és megfelelő tisztításához.

Egyszerű telepítés: A konvekciós levegő kifúvás elölről történik nincs szükség felső kifúvásra, a pellet töltés könnyen elvégezhető mivel a tűztér kihúzható előre a szerkezetből

Teljes programozhatóság távirányítóval: programozza előre akár hetekre is, ha nincs otthon programozza kis teljesítményre.

 

Teljesítmény adatok:

Tüzelőanyag pellet
Névleges teljesítmény 8.80 kW
Hatásfok 92.70%
Tartály kapacitás 27.00 lt
Óránkénti fogyasztás minimumon 0.60 kg/h
Óránkénti fogyasztás maximumon 1.80 kg/h
Futásidő minimumon 26.00 h
Futásidő maximumon 9.00 h
Fűthető terület 216 m³ (*)
Égéstermék elvezető csonk mérete 8 cm
Súly 135 kg
Ajánlott huzatrendszer 10-0.10 Pa-mbar
Füstgáz hőmérséklet 150 ºC
Füstgáztömegáram 7,4 g/s

Részletek

Miért érdemes pellettűztérrel fűteni? Nézzük az elejétől.

A begyújtás automatikusan történik, ön csak bekapcsolja a kandallót és a fűtés indul is, amiről gondoskodni kell az csak a tartály feltöltése pár naponta és a hamutál ürítése a fűtés intenzitásától függően. A fűtés intenzitását előre be lehet programozni egész napra, hetekre előre. Így ha azt szeretné, hogy a kandalló csak akkor kezdjen el fűteni mielőtt ön hazaér nem okozhat problémát, addig csak minimum teljesítményen üzemel, ez a megoldás jelentős megtakarítást jelent mivel a fűtés minden időszakban teljesen szabályzott, más készülékekkel ellentétben. A kandalló ha eléri az előre beállított hőmérsékletet automatikusan “alvó” állapotba megy aminek az az előnye, hogy amikor újra begyújtja magát kevesebb energiát fogyaszt mert nem kell keresztül mennie a komplett begyújtási folyamaton. A kandalló beépített hőmérséklet érzékelővel rendelkezik automatikusan méri a környezet hőmérsékletét, de ráköthető külső termoszttra is. Egyszerűen adagolhatja a pelletet, kihúzza a fiókot és betölti.

Amikor otthon van egyszerűen szabályozhatja a kályhát távirányítóval, amikor nincs otthon akár telefonjával is tudja irányítani. A kikapcsolás is önműködően történik, miután kiadja a kályhának a kikapcsolás parancsot, a pellet kandalló automatikusan lehűti magát és csak azután kapcsol ki. Az MCZ pellet kandallói automatikusan felismerik a pellet minőségét a beépített szenzoroknak köszönhetően, így égés közben a kályha az égés minőségének megfelelően adagolja az égéshez szükséges levegőt és ennek megfelelően szabályozza a füstgáz ventilátort is. Így összességében egy teljesen automata és akár 92% hatásfokon üzemelő készüléket kapunk, ami sok időt spórolhat meg önnek és családjának. A tűztér telepítése egyszerű nem igényel bonyolult munkálatokat, csak füstcső bekötést és egy elektromos dugaszoló aljzatot. A kis kéménycsatlakozó méret a kéményépítés költségeit is jelentősen csökkenti, többek közt ennek köszönhetően is az MCZ pellet kandallói nemcsak csúcsminőséget hoznak életébe, de költséghatékony megoldást is kínálnak.

Teljes távirányíthatóság.

Technológia:

 

Méretei:

Adatok
GYÁRTÓ
MCZ
Kategoria
MCZ
Cikkszám
SZ569368
Tömeg
135 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!