Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

MCZ BOXTHERM 60 PELLET KANDALLÓ
MCZ BOXTHERM 60 PELLET KANDALLÓ
952 410 Ft

MCZ BOXTHERM 60 PELLET KANDALLÓ

MCZ BOXTHERM 60 PELLET KANDALLÓ
MCZ BOXTHERM 60 PELLET KANDALLÓ
MCZ BOXTHERM 60 PELLET KANDALLÓ
MCZ BOXTHERM 60 PELLET KANDALLÓ

60-80 % megtakarítás : A pellet magas hatásfokú égésének köszönhetően, 60-80 %-ot takaríthatunk meg pellettüzeléssel a hagyományos fatüzeléses tűzterekhez képest.

Kivehető tűztértest: A tűztértest kivehető a füstcsonk rendszeres és megfelelő tisztításához.

Egyszerű telepítés: A konvekciós levegő kifúvás elölről történik nincs szükség felső kifúvásra, a pellet töltés könnyen elvégezhető mivel a tűztér kihúzható előre a szerkezetből

Teljes programozhatóság távirányítóval: programozza előre akár hetekre is, ha nincs otthon programozza kis teljesítményre.

 

Teljesítmény adatok:

Tüzelőanyag pellet
Névleges teljesítmény 6.10 kW
Hatásfok 91.70%
Tartály kapacitás 13.00 lt
Óránkénti fogyasztás minimumon 0.60 kg/h
Óránkénti fogyasztás maximumon 1.25 kg/h
Futásidő minimumon 14.00 h
Futásidő maximumon 7.00 h
Fűthető terület 150 m³ (*)
Égéstermék elvezető csonk mérete 8 cm
Súly 80 kg
Ajánlott huzatrendszer 10-0.10 Pa-mbar
Füstgáz hőmérséklet 150 ºC
Füstgáztömegáram 6,5 g/s

952 410 Ft
Részletek

Miért érdemes pellettűztérrel fűteni? Nézzük az elejétől.

A begyújtás automatikusan történik, ön csak bekapcsolja a kandallót és a fűtés indul is, amiről gondoskodni kell az csak a tartály feltöltése pár naponta és a hamutál ürítése a fűtés intenzitásától függően. A fűtés intenzitását előre be lehet programozni egész napra, hetekre előre. Így ha azt szeretné, hogy a kandalló csak akkor kezdjen el fűteni mielőtt ön hazaér nem okozhat problémát, addig csak minimum teljesítményen üzemel, ez a megoldás jelentős megtakarítást jelent mivel a fűtés minden időszakban teljesen szabályzott, más készülékekkel ellentétben. A kandalló ha eléri az előre beállított hőmérsékletet automatikusan “alvó” állapotba megy aminek az az előnye, hogy amikor újra begyújtja magát kevesebb energiát fogyaszt mert nem kell keresztül mennie a komplett begyújtási folyamaton. A kandalló beépített hőmérséklet érzékelővel rendelkezik automatikusan méri a környezet hőmérsékletét, de ráköthető külső termoszttra is. Egyszerűen adagolhatja a pelletet, kihúzza a fiókot és betölti.

Amikor otthon van egyszerűen szabályozhatja a kályhát távirányítóval, amikor nincs otthon akár telefonjával is tudja irányítani. A kikapcsolás is önműködően történik, miután kiadja a kályhának a kikapcsolás parancsot, a pellet kandalló automatikusan lehűti magát és csak azután kapcsol ki. Az MCZ pellet kandallói automatikusan felismerik a pellet minőségét a beépített szenzoroknak köszönhetően, így égés közben a kályha az égés minőségének megfelelően adagolja az égéshez szükséges levegőt és ennek megfelelően szabályozza a füstgáz ventilátort is. Így összességében egy teljesen automata és akár 92% hatásfokon üzemelő készüléket kapunk, ami sok időt spórolhat meg önnek és családjának. A tűztér telepítése egyszerű nem igényel bonyolult munkálatokat, csak füstcső bekötést és egy elektromos dugaszoló aljzatot. A kis kéménycsatlakozó méret a kéményépítés költségeit is jelentősen csökkenti, többek közt ennek köszönhetően is az MCZ pellet kandallói nemcsak csúcsminőséget hoznak életébe, de költséghatékony megoldást is kínálnak.

Teljes távirányíthatóság.

Technológia:

 

Méretei:

Adatok
GYÁRTÓ
MCZ
Kategoria
MCZ
Cikkszám
SZ353101
Tömeg
90 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!