Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI AQUARIO Z/10/PW/W VÍZTERES KANDALLÓBETÉT
KRATKI AQUARIO Z/10/PW/W VÍZTERES KANDALLÓBETÉT
808 690 Ft

KRATKI AQUARIO Z/10/PW/W VÍZTERES KANDALLÓBETÉT

KRATKI AQUARIO Z/10/PW/W VÍZTERES KANDALLÓBETÉT
KRATKI AQUARIO Z/10/PW/W VÍZTERES KANDALLÓBETÉT

Műszaki adatok


Teljesítmény: 10 kW
Víztér oldali teljesítmény: 7, Kw
Fűtési teljesítmény tartománya: 4-13 kW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 200 mm
Hatásfok: 82 %

Maximális üzemi nyomás: 2 bar

Víz kapacitás: 52 liter

CO Kibocsátás: 0,1%
Kimenő Füstgáz hőmérséklet: 205 Celsius
Súly: 250 Kg
Maximális hasábméret: 550 mm
Anyaga: 5 mm-s acél
808 690 Ft
Részletek

Maximális energiafelhasználás

Az AQUARIO betét egy kettős acélfalakból épített testtel ellátott, vízköpenyes eszköz. A köztük lévő helyet vízzel megtöltik, amely hőt vesz át és továbbítja a fűtési rendszerbe. A kandallót a hatékonyabb égés és a hosszabb hőmérsékleti fenntartás jellemzi az Acumotte égési kamra burkolatának köszönhetően - ez egy hőtároló anyag, amely növeli a kemence hőmérsékletét. A betét megnövekedett hőcserélő felülete a beépített lángcsöveknek és a magas égésterméknek köszönhető. Több ökológiai égés a két terelőlemez rendszerének köszönhetően, amelyek használata meghosszabbítja a kimenő füstgáz-utat.

Kettős égéstermék-kimenő füstgáz-szabályozás: felső csappantyú, amely lehetővé teszi a kémény merülésének beállítását; az alsó lengéscsillapító lehetővé teszi a kémény huzatának beállítását, átváltva a betét égetésről üzemmódra

A kemence kamra levegőztető rendszerét csak kívülről biztosítják úgy, hogy primer és szekunder levegőt táplálnak az égési kamrába. Alapkivitelben a betét 125 mm átmérőjű levegőbemenettel rendelkezik, amely lehetővé teszi friss levegő bejuttatását a kemencébe az épület kívülről. A levegőt a tűztér alsó lapja alatti terekben választják el. A levegőt az alsó lemez magasságán elhelyezkedő csatornán keresztül vezetik a kerítéshez, teljes hosszában lyukrendszerrel ellátva. Ez javítja a töltés égési feltételeit. Az égés a kemence teljes szélességében egyenletesen megy végbe. A betétben az égés intenzitását egy mechanizmus szabályozza, amely a betét ajtaja alatt található.

A betétnek van egy úgynevezett légfüggöny tiszta üvegrendszer anélkül, hogy levegőt venne a helyiségből. Ez az üveg különleges levegőztetése, hogy tisztán maradjon. A levegőt a bemeneti csatlakozón keresztül vezetik be, majd az eszköz oldalán elhelyezkedő speciális csatornákon keresztül továbbítják a betét felső fedelében levő kamrába. Ezután egyenletesen eloszlik az üvegen, amelynek köszönhetően tiszta marad.

Az utóégető rendszer feladata a káros anyagok környezetbe történő kibocsátásának korlátozása és a betét hatékonyságának növelése. Ennek a megoldásnak köszönhetően a betétek nagyon jó CO-kibocsátási paramétereket érnek el (alacsony CO-kibocsátás).

BIZTONSÁG a legmagasabb szinten

A betét eleje hőálló kerámiával van felszerelve, amely 660 ° C-ig képes ellenállni. Az általunk kínált üveg minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A betétbe szerelt tekercset a kandalló túlmelegedés elleni védelmére használják (1⁄2 ”bemeneti / kimeneti csonk).

A betét testének és elülső részének ellenáll a magas hőmérsékletnek, kiváló minőségű acél használata miatt.

Kiváló tömítettség, nemesgáz-pajzsban készített szilárd varratoknak köszönhetően. Az acél elemeket modern berendezéssel lézerrel vágják le, majd CNC-hajlító gépekre hajlítják.

HASZNÁLATKÉPESSÉG

Rácsmentes betét, úgynevezett hamu utáni égetés, ami azt jelenti, hogy az üzemanyag finom hamutartónak éget, amely a minimális mennyiség marad. A fából nyert hőenergiát maximálisan kihasználják.

A korom csökkentése a tiszta szélvédő rendszer miatt (légterelő).

Az állítható lábaknak köszönhetően különféle rögzítési körülmények között használható.

MODERN DESIGN

A beépített vízpatron nem különbözik a tipikus légpatronoktól. Az utóbbi előnyeit csak kibővíti azzal a lehetőséggel, hogy a kandallót csatlakoztatni lehet a központi fűtéshez

A betét elegáns és kényelmes fogantyúval van felszerelve.

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
OB368433ja
Tömeg
250 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek